JAG ÄR EN GLAD PERSON!

och behöver inte såna jävla stiffers som helst verkar vilja lägga sig ner och dö på studs. (jag var full och hög på kärlek och allt här. är hög på kärlek fortfarande.)

formiga!

bonsior mes amies! maintenant vous régarderez la femme fantastique, la brilliet étoile, la spéctaculare LA PERLE. je presente LA PERLE! oh oh oh. nu har allt kommit till en punkt där jag inte längre vet. jag vill vara med dig för det mesta, inte när nån av dom är med. men annars alltid. jag har typ glömt vem jag är. hur gör jag för att vara jag. jag tycker det är jobbigt att bajsa i skolan nu för tiden. jag har kommit fram till att jag är ganska cp, och behöver flera andra cpn för att få det att funka. därmed presenterar jag LA PERLE! c'est moi, chérie

inga begränsningar

men blir så jävla rosenrasande på personer som aldrig nånsin kan ta ansvar eller bara hålla något som de sagt. jävla LOSERS säger jag bara. jag ska fan inte höra av mig på 100 år. pozzys nu är jag inte sur längre. lev gott

jag kom nyss på mig själv

med att citera med själv; uppdatering; glad och tom och glad och tom; till a. . jag är så bra och jag mår så bra.. ps maggio är skitbra ds.

tack för gott samarbete

ska min skiva heta.. jag börjar med duderino numero ono: el najsos amadeus.. du är jorden och jag är en komet..en karta lyckopiller.. jag kan inte vänta tills du hör den.. två punkter=ny rad.

RSS 2.0